Friday, September 09, 2011

Amadkhir's First Giveaway

Assalamualaikum...



amadkhir telah mengadakan 1st giveawaynya yang merupakan
RAYBAN 3025 FRAME AVIATOR + topap bernilai rm10 setiap seorang. amat berbaloi-baloi terutama bagi yang akan mendapatnya secara free. Marilah menyertai aktiviti ini..


Tanpa ragu-ragu, kalau pakai macam hero hindustan

ada orang tertanya-tanya pompuan sesuai tak pakai spek ni. jawapannya pakai je, sebab spek ni tak tulis pun for men ke women.. kan ada bentuk round2 kat spek ni, kita ada bentuk kewanitaan la spek ni.ye idak? nak pakai ke mahkamah syariah pon boleh..



oh I LIKE! nampak retro kan



bagaimana nak menyertai? sila tekan banner di atas untuk proses pertama dan ikut arahan beliau, terima kasih.
ni pertama kali saya masuk benda camni. rasa ada can menang tak? ada....haha



secara konfiden dan sukahati, saya tag :
abam kawasan
merah

6 comments:

Spanar Buruk said...

bagus2..hope naz pun ada chnce nk menang..hehehe..spanar pun suka rayban tau..

Naz said...

harap2 spanar dapat satu naz dapat satu..kan2 ^_^

Red said...

Adess.. Kena tag pulak dah.. Haha.

Naz said...

red - tag mengetag kn amalan mulia..red mst bergaya pakai benda tu..hihi xD

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

gudluck ye :)

Naz said...

::ini belog saya . cinta hati saya:: - thanks =) skali panjang nye name..hehe =)