Sunday, January 02, 2011

Posing pengantin part I


Assalamualaikum...
Ehem2..Posing mengikut kamus Naz Zan edisi kemaskini 2011 didefinasikan sebagai kelakuan warganegara yang memainkan peranan yang tertarik lagi menarik sebagai kenangan untuk ditunjuk kepada anak cucu dan seangkatan dengannya.

Kepada sesape yang akan kahwin mesti teringin nak bergambar dengan posing yang terbaik iyo gak? entri ni part one nye,jd gambaq adalah satu je yg termampu. Yg lain tu dalam keadaan yg tungging terbalik, kalau upload bikin herot kepala nk tengok.

Gambar di atas ialah dekat ngan dam yang berlokasikan kedah sebagai lokasi outdoor photoshootnya. Pokok-pokok dan rumput warna hijau,jd pemandangan pon sudah tentu kehijauan. singnificant kn? tah ler. Yg berbahagia shah telah ditakdirkan berkahwin dengan Shasha (seperti yang terpampang di dada blog ku ini) Diucapkan semoga ke anak cucu lah pasangan dua sejoli yang sama tinggi ini..

Aiya cik siti jalan manyak susah

Ramai yang suka gambar yang di-pose. Maksud di sini yang kita buat2. Sy saje nk bgtau kt sini gambar tanpa niat juga menarik..sebab kejadian yg lebih semulajadi.CANDID maksud sy. Kenapa panggil gambar candid? boleh google kalau ada jawapan..XD

Nota meja
=candid best..natural org ckp. kejadian yg berlaku dalam hidup ni best dan patut dirakam jika ia seswai. 
pose n candid? I love it all! ^0^