Wednesday, August 17, 2011

Wordless Wednesday #2 - doodle AutoCAD

Assalamualaikum...

P/s : disebabkan kepesatan seni pembuatan doodle yang pesat, saya cuba menyertainya. Namun di atas ketiadaan essential skills dalam paint, Autocad mengganti. Tak lawa, saya tahu Y-Y.

22 comments:

fara murni said...

bulatnye muke...
:p

Red said...

memang doodle yang paling takleh blah! hahahaha XD

ceritasekupang said...

style2...

~ Cik Azz ~ said...

Bertuah la sape yg dapat wife dodol camni...

:P

NadiRah said...

mantap seyh...
hahahha...
dulu nad terpikir gak nak buat doodle gune otocad...
leh trim, offset sume...
senang kot..
tp rupenya???
kejung cmni ek???
hihihihihi

btw, tgn tu cntik.. ^^

si macho said...

woiii ta yah la nak bt lawak sgt kann

skit perut la gila gelak memalam buta nii

:Cekik kak naz

memang ini saja caranya

Kakkoii said...

terbaek~!

~+aSma dAud+~ said...

autocad guna masa blaja LK kt sekolah dulu..bleh jgk rupanye buat doodle

ainina jelani said...

sakit perut, adehhh, huhu

tapi ok lah ni, cuba lagi lain kali :babai

pUtEri sHaFieZa said...

mke kak naz ke cmni..
hahahaha
tpi comel tau.. =)

alepridz said...

wakkakaka... autocad... tu software nak lukis engine, pelan rumah... bulat2 dier mmg tepat2 la.... bila dah terlalu tepat nampak kelakar lah pulak... wkakaka... good job dudes...

Naz said...

fara murni - bulat ea? bujur la..hihi

Naz said...

red - hehe..mengapakah?? T_T

Naz said...

cs - maceh..hehe..

Naz said...

~ Cik Azz ~ - ni yg nak cari nie..ape kata ^_^

Naz said...

NadiRah - jom la join skali..autocad rase lg senang dr paint..

kan2 ^_^ buat sebelah, pasti mirror je..hik XD

thanks..tgn? hihi..lama nk buat tu

Naz said...

si macho - lawak ke? :nah huahaha

bahaya gelak sengsorang ni abam kawasan oi..hik3

Naz said...

Kakkoii - maceh ye..hihihi
jom la wat doodle skali..

Naz said...

~+aSma dAud+~ - pnah blaja ek..bgusla jom pkat2 buat doodle autocad jom..red pon pandai tau :angguk

Naz said...

ainina jelani - sakit perut? hihi..jgn kecarunan makanan tau..hehe.. ye2, naz nk berusaha! fighting..hihi

Naz said...

pUtEri sHaFieZa - gambar ni xde kena mgena ngan naz..sje lukis pmpuan sbb xreti lkis llaki..huhu

tq2 =)

Naz said...

alepridz - ye, hehe..tp naz guna lukis pelan bgunan je slalu.. tepat, tp naz wat tak tepat pun..sketch2 je.. thanks alep ^_^