Wednesday, April 27, 2011

Saya ada blog baru ^_-

Assalamualaikum...



Selamat pagi buat kawan-kawan,

Hari ni sy nak cerita yang saya ada buat blog baru, alamat dia http://catatannaz.blogspot.com/

Kalau nak tengok, klik sini. Tapi kalau kat sini pun boleh..

Kenapa buat blog baru? blog lama tak best ke?

Saje nak try buat benda baru, sama je cam boring plak kan?
tajuk dia catatannaz.

Rekabentuk blog baru ni bnyak beza dengan blog sebelum ni, harap lebih menarik, siap ada lagu Zainal Aidin lagi.

Review blog sendiri dalam blog sendiri? oh sungguh menarik perbuatanku ini, tak pe lah..selamat berjalan blog ^_^

Esok saya ada kertas, tapi buat seronok je berblog, sangat tidak efisien..
*translate trus dari english..T-T


My dear friends,
Thanks for reading

4 comments:

Red said...

haha.. layan kan aje abang ku yang sorang ni XD

Naz said...

hehe..layan...=)

RUZZEZANIE said...

hehe..ada paper still leh blogging lg ea??hebak lerr..

Naz said...

hehe..penat study kite blogging..betul x? =)