Thursday, September 30, 2010

Professional Talk with Dr. Fazley

Professional talk with Dr. Fazley. Suatu motivasi yang bertajuk from zero to hero.
Sememangnya suatu majlis yang bermanfaat. Walaupun Dr terkenal dalam bidang nyanyian, tetapi amat berkebolehan dalam program motivasi seperti ini. memang isi-isi dalam ceramahnya amat menarik perhatian tidak seperti kebanyakan program motivasi yang lain.

Pengalaman serta kejayaan-kejayaan beliau yang banyak membuatkan kami lebih terpegun. Terutama dengan kisah hidup beliau sendiri, seorang usahawan akademik yang begitu berjaya.

Ayat yang masih saya ingat "to score, we must have a goal".. = untuk berusaha, kita mesti punya matlamat kepada usaha kita itu ^_^, mendalam kan ayat ni?
Sememangnya majlis ini suatu kejayaan. Terima kasih buat semua krew yang terlibat terutama Abang Safuan kita(mantan MPP) selaku pengurus majlis kita ^_^ memang banyak pengalaman abang wan kita ni. Abang Syazwan, abang subuh, Abang Shihab kita pun sama.
Penceramah turut menyanyikan lagu sebagai hadiah kepada kami. Bila april dan sebuah lagu raya. Sebelum ini, saya tak minat sangat pun lagunya, tetapi berubah pulak lepas dapat dengar secara langsung ni..
Walaupun banyak krew dari part 1 (semester 1), namun tetap cekap pengurusannya. pantas! tahniah diucapkan. Dan juga terima kasih kepada abang wan yang menjemput saya sebagai penangkap gambar (bertuah sebab tak perlu bayar pendaftaran..huhu)


Semoga acara bermanfaat sebagini rupa dapat terus dijalankan pada masa hadapan. Tahniah sekali lagi kepada semua pihak yang membantu majlis pada malam tersebut =)

No comments: