Thursday, June 21, 2012

Sebuah evolusi

Assalamualaikum...

     Pada tangal 20 Jun 2012, secara rasmi saya ingin menyatakan bahawa blog tunggal ini telah berubah rupa. Dahulunya yang merupakan blog warna putih suci-suci kini dah mula menunjukkan kelam-kelam kegelapan. Namun begitu, ia tampak lebih ceria serta menunjukkan ciri-ciri kepelbagaian dalam dekorasinya kali ini.

Sebuah header karya kreatif pariparikuyu


Jutaan terima kasih serta kasih sayang tanpa berbelah bahagi lagi kepada si dia a.k.a my pariparikuyu yang dengan tekun, dedikasi, berkasih sayang serta penuh perhatian melakukan anjakan paradigma ke atas blog ini. Tampak eksklusif, yea tanpa ragu lagi. Sekali lagi, terima kasih =)

Okey, sekarang nak bercerita berkenaan warna-warna yang pernah menghiasi laman blog make my day ni.  Sekitar Januari 2010 sehinggalah pada tahun 2011, warna tema utama blog ini adalah hijau yang pada pendapat penulis merupakan suatu warna tema yang menggamit perasaan kehijauan atau ketenangan alam. Berlatarbelakangkan hijau dan kayu-kayan, tampak sungguh natural serta indah nian. disertai dengan entry-entry luahan perasaan serta info-info yang meluas, tampak menarik.

Di kemudian harinya, blog ini mula berubah menjadi keputih-putihan, sekarang ia mengorak langkah lagi menjadi kehitam-hitaman yang kelihatan elegen. Insyaallah kata maher zain, entry-entry baru bakal menghiasi wajah muka blogger ini..=D

Akhir kata, terima kasih kerana sudi baca ^_-

credits to pariparikuyu =)

3 comments:

manjae camiela said...

wahh. haha terharu kejap. nothing much pon syg. btw happy blogging yaa =)

Naz Zan said...

thanks sayang =) sy hargai sgt.suka deko blog sy sekarang.. rsa dah kembali semangat nk blogging =D

Botak said...

hitam? kuasa jahat sudah menyelubungi blog ni., hahaha.. :))