Sunday, October 09, 2011

saya di kuantan

Assalamualaikum...
Berada di kuantan untuk case study.. memang memenatkan..tapi seronok itu terasa.

Ada satu gambar yang menunjukkan suasana.dalam banyak-banyak gambar, saya pilih yang ni.

Saya dan domo-kun


Ha, ada gambar lagi masa trip ni..cuba tengok. Ni kat Teluk Cempedak. Setelah berpenat lelah di bangunan yang kami kaji, kami dipandu oleh pemandu bas ke lokasi ni. Masa dalam perjalanan yang hujan lebat baq hang..sampai-sampai tak hujan dah. Alhamdulillah..

Pandangan ke arah laut

Muzium Sungai Lembing pun kami pergi, memang banyak pasal perlombongan dalam tu. Memang bernilai sejarah pameran-pameran dalam muzium ni. Tapi yang terbaik pemandangan lanskap sekitar bangunan,
oh kami bergambar tak hengat...

Depan bangunan tersebut

Saya dah melangkah ke Shah Alam pun. Kuantan in Memory+report pending in mind

moral untuk saya hari ni,
Tak perlu merungut. Tak untung pun

11 comments:

Phat said...

naz turun kuantan x rojer aku pun

Naz said...

Phat duk kuantan ek? tak tau pun.. T.T klu tak mesti dapat merasa piza hut..huhu

ReYnn said...

kuantan bez =))

rainyscream said...

selamat dtg ke ktn~ :hihi

hati♡ said...

bole bg domo tu kat sy? hehe ^^

Naz said...

ReYnn - yeke..hmm..ok la rase..hehe

Naz said...

rainyscream - dah slamat tinggal dah..hihi

Naz said...

hati♡ - tu domo pinjam je hati♡

Naz said...

hati♡ - tu domo pinjam je hati♡

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ahaaaa, jenjalan ek? have nice holidayss!

ceritasekupang said...

wah bestnya jalan2...