Tuesday, October 05, 2010

Violet Gala Night

Violet Gala Night- Tajuk dinner oleh MOBAC. Makan malam yang berlokasikan sebuah hotel di Lumut. memang saya sendiri akui, hotel tu cantik dan mewah. Tak tanya pulak berapa bintang. Dijadikan cerita, saya dijemput untuk menangkap gambar oleh zahidan. OC kite. Secara tiba-tiba petang tu ada kelas yang menyebabkan saya sampai lambat ke lokasi. Kelas tu pulak ada presentation. Dalam pukul 6 camtu barulah saya bertolak. Sampai-sampai memang agak smart dari segi pakaian~baru lepas presentation la katakan,mujur ada bawa salinan. Bila sampai je, terpesona dengan hotel tu, cantik. lokasi plak hampir dengan pemandangan laut.


Secara keseluruhan, majlis itu adalah suatu kejayaan, semua berjalan dengan amat lancar, tema pun cemerlang. Tahniah kepada seluruh krew-krew yang bertugas! Memang cekap. Kepada tukang masak, makanan sedap...!

Rupanya bukan senang nak tangkap gambar dalam majlis. Event bukan macam wedding yang kita seolah-olah boleh hentikan masa untuk bagi pose yang terbaik, tapi photographer yang kena cari masa dan lokasi terbaik untuk menangkap gambar. Apatah lagi dalam dinner, cahaya kurang dan banyak agenda yang berjalan. Kali pertama jadi photographer dinner ni ^_^


Tak sangka pelajar-pelajar akaun ni sume baik-baik dan peramah. sebelum ni cuma kenal beberapa je bakal akauntan ni. Malam tu ramai kenalan baru saya dapat, maaf kalau jumpa tak ingat nama, ramai sangat. Terima kasih ye kerana menjemput, harap puas hati dengan gambar-gambar tu sume. Dah lah dapat makan 2kali, saguhati pun dapat juga.terima kasih banyak2 ye ^_~
Kalau nak jemput lagi pun boleh, InsyaAllah..

2 comments:

bintang* said...

dah semakin agresif nampak..tahniah2!! teruskn berkarya..=) -bintang*-

Naz said...

agresif? perilaku kurang seswai tu..hehe, pasni kne berkarya dgn selamber la nampaknya..hehe..
thanks bintang ^_^ anda pun begitu juga, semoga terus berkerdipan di langit indah =)